The Global Hack leverer over 500 løsninger for å takle COVID-19 krisen!

Det gikk bare to uker etter Hack the Crisis Norway før samarbeidet mellom Oslo Business Region, Code11, Emergence School of Leadership og IKT-Norge og mange flere partnere representete Oslo internasjonalt på The Global Hack (9.-11. April), den største online hackathon i historien. Oslo var vertsby og arrangørpartner for liveinnholdet til The Global Hack. Alt fra åpningsshowet, til intervjuer med inspirerende ledere (inkludert Silicon Valley-superstjernen Steve Jurvetson), til en konsert av Erykah Badu. De registrerte at liveproduksjonene hadde over 1 million visninger globalt! Se hele programmet her!

Blant 500 prosjekter ble vinneren SunCrafter, et Berlin-basert oppstart selskap som skapte en løsning for enkel og rimelig kunne desinfeksjon av hånden, ved å koble UV-lamper med upcycled solcellegeneratorer. Andreplassen gikk til Act On Crisis, en sikker emosjonell støtte som passer din kulturelle bakgrunn. Tredjeplassen gikk til Material Mapper som holder byggavfall utenfor søppelfyllingen og inne i bygningene. Les mer om vinnerne her:

Vi gratulerer alle vinnerne, og gir en massiv applaus til de tusenvis av deltakere og samarbeidspartnere som ble med på nettet og de som jobbet backstage gjennom hele helgen. 👏