curriculum
curriculum

Studieinnhold

En unik utdanning, et resultat av mer enn 14 års kontinuerlig utvikling. Designet og gjennomført av vår egen stab i tett samarbeid med opp til 40 eksterne instruktører og spesialister fra relevante fagfelt og bransjer. Til sammen et ganske unikt nettverk som gir deg en stor variasjon av impulser, verktøy og kontakter for fremtiden.

 

100% real

Å ta denne utdanningen føles mer som en reise og personlig prosess enn de fleste utdanninger i dag. Vi hører ofte studenter si at de lærer mer enn de trodde var mulig på et år. Trolig også et resultat av alle timene de har lagt ned på skolen eller prosjektkontorene sine – mens de jobber for ulike oppdrasgivere og organisasjoner gjennom året.

 

Full time. At least.

Utdanningen krever ditt nærvær mellom 9-16 hver dag. Minimum. For å være ærlig er det et svært krevende år for de fleste av studentene våre. Noe som er helt nødvendig for å komme dit vil vil at de skal være: 100% klare for et krevende arbeidsliv og en komplekst verden i endring når de er ferdige.

 

Blended learning

Vi bruker en spennende blanding av effektive læringsformer som stimulerer og akselererer både den individuelle og kollektive utviklingsprosessen:

copy-of-img_3273
copy-of-utvalg_29

Forelesninger og workshops

 

I perioder vil du være med på forelesninger og workshops med skolens stab eller eksterne instruktører og eksperter, der du og dine medstudenter er samlet som klasse eller i mindre grupper. Dette for å gjøre deg kjent med, utforske og lære viktige og fundamentale teorier, metoder og verktøy innen ulike emner – og for å møte noen av de dyktigste personene på de aktuelle feltene som praktiserer selv i prosjekter.

Inspirasjonsevents og ekspertintervjuer

 

Regelmessig vil du og medstudentene dine dra på frokostseminarer eller eventer og møte organisasjoner eller spesialister som er relevante for enmet du studerer eller prosjektet du jobber med. På denne måten vil du få muligheter til å intervjue, inspireres av og etablere kontakt med spennende folk og miljøer som har kunnskap og erfaring det ville tatt lang tid å erverve seg på andre måter.

Reelle prosjekter for kundeorganisasjoner

 

Som en viktig del av udanningen jober du i tverrfaglige team mens du praktiserer alle de sentrale fagområdene på virkelige problemstillinger, kundeoppdrag og prosjekter. I prosjektperioder får du veiledning og coaching av skolens stab og eksterne eksperter for å sikre at prosjektet, prosessen, læringen og produktene er på track. Du lærer også å evaluere din egen og andres prosess og leveranser, i tillegg til å gi og motta feedback fra oppdragsgivere, medstudenter, eksperter og skolens stab gjennom hele året.

Gruppediskusjoner- og øvelser

 

Vår pedagogiske filosofi og praksis hjelper deg med å være en aktiv student som involverer deg selv i hva enn som er på agendaen både faglig, sosialt og personlig. Dette betyr at du ofte vil bruke tid i mindre, tverrfaglige grupper for å diskutere og teste teori og metoder, dele erfaringer og reflektere sammen.

Coaching og refleksjonsoppgaver

 

Gjennom hele året vil du få coaching og refleksjonsoppgaver både individuelt og i grupper. Dette er en svært effektiv metode vi bruker for å muliggjøre maksimal personlig utvikling for hver enkelt student.

Presentasjoner, evaluering og feedback

 

Gjennom utdanningen vil du bli kjent med å holde både formelle og uformelle presentasjoner og evaluere deg selv og andre, både personlig og faglig. Andre vil ta del i din læring og dine prosjekter, og du vil ta del i andres. Dette utfordrer og utvikler din evne til å kommunisere et budskap effektivt til en mottaker, en målgruppe og et publikum, og motta verdifull feedback. En viktig del av din læringsprosess, og noe som du vil ha stor nytte av når du entrer arbeidslivet.

Avsluttende eksamensprosjekt

 

For å fullføre utdanningen skal du designe og gjennomføre et valgt eksamensprosjekt. Dette gjøres i tverrfaglige team på 3-6 personer. Prosjektet er enten et kundeoppdrag, der du og teamet ditt er ansvarlige for å finne en relevant oppgave. Eller, det kan være et egenutviklet prosjekt som du vil realisere som en del av utdanningen. Dette er din store mulighet til å få brukt alt du har ervervet deg av kunnskap, nettverk, verktøy og ressurser gjennom året. Med potensial til å gjøre ekte impact og gi deg en unik erfaring, personlig utvikling eller sette deg i posisjon for spennende jobbmuligheter.