Søknadsskjema

Bare vær deg selv.

 

Vi ser ikke etter supermennesker med fine fasader, men ekte personer med svakheter, tvil og utviklingspotensiale. Men, selvfølgelig, med styrker, lidenskap, motivasjon og talenter også. Vi ser ikke etter en spesiell type egenskap, bakgrunn eller person. Vi håper på å finne en interessant miks med personligheter med variert bakgrunn – som kan danne tverrfaglige team – som kan løse et bredt spekter med utfordringer.

 

Så hvorfor ikke bare være åpen og ærlig – og la de avgjøre om vi tenker at dette er noe for deg eller ikke? Ikke kast bort din (eller vår) tid med å prøve å fremstå som noe eller noen du ikke er.

 

Fyll ut søknaden på den måten som passer deg best. Skriv på norsk eller nynorsk. Skriv på svensk eller dansk. Skriv på engelsk. Skriv på muntlig, men helst ikke gresk…

 

PS! Selv om deler av nettsiden vår er på engelsk (vi har mange internasjonale venner) så er norsk hovedspråket vi bruker på skolen.

 

Søknadsfristen til vårt hovedopptak er 15. april. Opptaks- og intervjuprosessen løper frem til vi har funnet de 28 rette kandidatene til vårt neste drømmekull. Hvis du ikke er en av dem, anbefaler vi deg å stå på vår venteliste. Frem mot oppstart skjer det alltid endringer i teamet (noen har sagt ja til altfor fristende jobbtilbud, blitt gravide eller har ranet en bank). Og hvis du likevel ikke får tilbud om plass, da er det bare å (prøve hardere og) søke igjen neste år, skaffe mer erfaring og håpe at det gjør deg enda bedre kvalifisert. Kanskje det faktisk var meningen at du skulle vente et år?

– PS! –

Hvis du opplever problemer med å sende søknaden kan du fylle ut informasjonen + dine svar på spørsmålene i et word-dokumet e.l. og maile til jonas@emergence.no eller ringe oss på + 47 452 69 792.

Din kontaktinfo

 

Din bakgrunn

 

Det vi egentlig vil vite

 

Verifisering