Søknadsskjema

Bare vær deg selv.

 

Vi ser ikke etter supermennesker med fine fasader, men ekte personer med svakheter, tvil og utviklingspotensiale. Men, selvfølgelig, med styrker, lidenskap, motivasjon og talenter også. Vi ser ikke etter en spesiell type egenskap, bakgrunn eller person. Vi håper på å finne en interessant miks med personligheter med variert bakgrunn – som kan danne tverrfaglige team – som kan løse et bredt spekter med utfordringer.

 

Så hvorfor ikke bare være åpen og ærlig – og la de avgjøre om vi tenker at dette er noe for deg eller ikke? Ikke kast bort din (eller vår) tid med å prøve å fremstå som noe eller noen du ikke er.

 

Fyll ut søknaden på den måten som passer deg best. Skriv på norsk eller nynorsk. Skriv på svensk eller dansk. Skriv på engelsk. Skriv på muntlig, men helst ikke gresk…

 

PS! Selv om deler av nettsiden vår er på engelsk (vi har mange internasjonale venner) så er norsk hovedspråket vi bruker på skolen.

 

Det er fortsatt mulig å søke!

Vi praktiserer løpende opptak i tiden frem mot skolestart, og og intervjuprosessen løper frem til vi har funnet de 28 rette kandidatene til vårt neste drømmekull. Det er også mulighet for å stå på venteliste.

– PS! –

Hvis du opplever problemer med å sende søknaden kan du fylle ut informasjonen + dine svar på spørsmålene i et word-dokumet e.l. og maile til lars@emergence.no eller ringe oss på + 47 454 22 006.

Din kontaktinfo

 

Din bakgrunn

 

Det vi egentlig vil vite

 

Verifisering