Bare vær deg selv.

.

Viste du at skoleåret ved Emergence både starter og slutter med en hyttetur i Oslomarka?

 

Vår skolehverdag er langt fra tradisjonell. Våre studenter opplever praktisk tilnærming til prosjektarbeid og at deres engasjement og interesser er det vi bygger utdanningen på! Du får et unikt nettverk etter du har fullført utdanningen hos oss.

 

Emergence School of leadership tar kun inn 35 studenter og vi er nå på leting etter de som ønsker å skape reelle impact.

Opptakskrav

Det formelle minimumskravet er gjennomført videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Mange av våre studenter har høyere utdanning, annen fagskoleutdanning eller arbeidserfaring. I tillegg til kravene vurderes du på bakgrunn av opplysningene du gir i søknaden din, hvor du også kan gjøre rede for kvalifikasjoner som ikke kan dokumenteres gjennom vitnemål/attester/kursbevis og lignende. Utdanningen krever ingen spesielle forkunnskaper om prosjektledelse.

Hvis du opplever problemer med å sende søknaden på denne siden, vennligst fyll ut informasjonen + svarene i et word dokument og send det til lars@emergence.no eller ring oss på +47 454 22 006.

Søknadsskjema

Din kontaktinfo

Din bakgrunn
Det vi egentlig vil vite
Noen tar seg bedre ut på film eller andre måter enn tekst. Legg gjerne igjen noe til oss som passer deg.