Vi er en av Norges minste og mest unike skoler, som utdanner ca 30 studenter årlig. Vårt mål som skole er å gi studentene våre innsikten og verktøyene de trenger for å kunne påvirke og skape utvikling i samfunnet.

Et unikt ettårig program

 

Skolen har eksistert i 16 år, og tilbyr et skreddersydd ettårig program, designet for å utstyre deg med de riktige metodene, erfaringer, ferdigheter og nettverk. Ingrediensene du trenger for å lykkes med prosjektene dine i en stadig skiftende verden. En komplett utdanning og en personlig reise med potensial til å forandre deg selv og til og med deler av verden rundt deg.

Studentene våre

 

Hvert år setter vi sammen en tverrfaglig klasse eller et team, som vi liker å kalle det. Gjennomsnittsalderen til våre studenter er rundt 26-27 år, og et komplett team har all slags bakgrunn, utdanning, arbeidserfaring, nettverk og personlighet. Alle studentene blir håndplukket gjennom vår intervjuprosess, designet for å identifisere en god blanding av mennesker med riktig profil – og potensial til å utvikle seg til å bli neste generasjons prosjektledere.

Mennesker som utgjør en forskjell

 

Som en del av samfunnet tar vi del i en global bevegelse som hver dag kjemper for å sikre at bærekraftige løsninger er de mest konkurransedyktige. Det er derfor vi utdanner en ny generasjon prosjektledere som vil utgjøre en viktig forskjell i samfunnet. Det er derfor vi utvikler og løser bærekraftige prosjekter for kunder. Og det er derfor vi jobber med å få organisasjoner til å være og gjøre det bra.

Dedikasjon

 

I stedet for å masseprodusere flest mulig studenter, velger vi å utdanne en liten gruppe mennesker hvert år. Med tett oppfølging får vi muligheten til å utvikle hver enkelt student til å nå kjernen i sitt potensial. Vi jobber med det vi kaller for håndverk. Håndverk krever mye tid og dedikasjon. Det krever tilstedeværelse, nærhet til materialet og forståelse for prosessen. Menneskene som går ut av skolen vår er ikke hyllevare, men unike i sitt uttrykk, skapt for hånd, formet ut av det beste materialet og utviklet med stolthet.

Ny nordisk prosjektledelse

 

Helt siden skolen ble startet har limet og grunnverdien vært vårt menneskesyn, som tar utgangspunkt i den nordiske kulturarven og verdisynet. Vi mener at menneskene er den aller viktigste faktoren i ethvert prosjekt, og studiets innhold tar derfor utgangspunkt i en egenutviklet nordisk prosjektmodell hvor mennesket står i sentrum for fire sentrale fagområder som studentene skal lære seg å beherske i samspill. Modellen kan du se og lese mer om under Studiet.