Ettårig utdanning

Vi hjelper unge talenter med å skape den endringen de ønsker å se i verden. Ett prosjekt om gangen. Vi ser etter dedikerte og engasjerte problemløsere, ledere, endringsagenter, drømmere, tenkere og gjennomførere. Bli en del av neste års team!

Søk nå

Kjernedisipliner

utvalg_23

Gjennom vår ettårige utdanning vil du praktisere kjernedisiplinene i moderne prosjektledelse:

01 Personlig lederskap
02 Ledelse av team og relasjoner
03 Kreativ problemløsning og prosjektdesign
04 Startup-mentalitet og innovasjonsprosesser
05 Bærekraftighet og trippel bunnlinje

Et år, én utdanning

Vi hjelper unge talenter med å skape den endringen de ønsker å se i verden. Ett prosjekt om gangen. Vi ser etter dedikerte og engasjerte ledere, problemløsere, endringsagenter, drømmere, tenkere og gjennomførere.
Søk for å bli en del av team 16 nå!

Emergence School of Leadership er EN AV NORGES MINSTE OG MEST UNIKE SKOLER. Hvert år tar vi opp 28 studenter og setter dem sammen i tverrfaglige team. Gjennomsnittsalderen til studentene våre er 27 år, og et komplett team er sammensatt av mennesker med ulik bakgrunn, utdanning, arbeidserfaring, nettverk og personlighet. Alle studentene blir håndplukket gjennom vår søknads- og intervjuprosess, hvor vi setter sammen en god miks av mennesker med rett motivasjon for vårt neste team.

 

Som student på Emergence må du være forberedt på å gå ut av komfortsonen og dedikere deg til et år fylt med lange dager, tette relasjoner, tverrfaglig samarbeid i team, dype samtaler, konstant refleksjon, aktiv eksperimentering, praktiske metoder, læring gjennom reelle prosjekter, håndtering av krevende oppdragsgivere og komplekse og viktige problemstillinger. Kanskje viktigst av alt, du må være klart til å ta del i en kultur der dine medstudenter, instruktører, ledere, oppdragsgivere og spesialister vil utfordre, provosere, støtte og inspirere hverandre.

 

Vi hjelper deg med å finne ditt særpreg som person og leder + lærer deg å scanne verden rundt deg = så du kan løse de riktige og viktige problemene og skape prosjekter med impact.

 

Målet vårt er å gi studentene våre en relevant utdanning som gjør dem rustet til å møte et stadig mer komplekst arbeidsliv som de skal være en del av og utfordre.

utvalg_30

Ekte prosjekter

for ekte kunder 

med ekte behov

= Ekte læring

Jobbmuligheter

Hvor langt kan vi ta deg? Vel, hvor langt vil du gå eller nå? Så langt har vi utdannet over 300 moderne prosjektledere. De jobber for (og noen ganger starter de) selskaper som ANTISuperblaise, United Screens, Angst Bar, PR-operatørene, Alle Gutta, Try, Neue Design Studio, Tidal, Design House, Expo Nova, Varner, Norwegian Icons, Design Container, Grid, Diesel, Geelmuyden Kiese, MESH, Spaces, JCP, Zinc, Grafill, Apt, Hyper, Itch, Playroom, Pivot, 657 Oslo og Good Morning. Pluss en hel del flere, selvfølgelig, fra UD, Røde Kors og Kreftforeningen til FredskorpsetNAV og VG. Alt er i utgangspunktet mulig. Men det som kanskje er viktigere er at studentene våre ofte vokser mer enn de trodde var mulig og gjør ting de faktisk vil. Ting som betyr noe for dem og verdenen rundt dem. Fordi de kan og vil. Når du kommer til Emergence, anbefaler vi deg å slutte og bekymre deg over om du kommer til å ha noe å gjøre eller ikke i fremtiden. Brett heller opp ermene, gi gass, og stol på at det vil åpne alle dørene du trenger, og kanskje flere til…

utvalg_10

Hvem elsker ikke Emergence-prosjektledere?

 

Aner ikke. Vi har ikke møtt noen ennå. En ny generasjon prosjektledere trengs virkelig der ute. Ting endrer seg fortere og fortere, og de fleste organisasjoner er ikke klare til å håndtere dette uten hjelp. Store selskaper må lære seg å jobbe mer som små startups, og små startups må lære seg å jobbe mer som de store. Vi tror det er noe av grunnen til at studentene våre er så etterspurte, og gjør det så bra etter studiene. De virker. Virker som bare faen. Eller hva du nå vil kalle det. Og hvilken arbeidsgiver eller kunde elsker ikke det?

…til vi starter opp skoleåret i august, uke 34. Klar for å bli en del av Emergence?

Praktisk info

Du kan fremdeles sende inn søknad! Vi har løpende opptak fremover, til vi har funnet de 28 rette kandidatene til vårt neste kull. Prosessen med intervjuer og opptak er i gang, så det er ingen ting å vente med : )

 

Les mer

Q&A

Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi mottar fra søkere og nysgjerrige. Hvis du har andre spørsmål om vår prosjektlederutdanning oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss i dag!

 

Ler mer